Elektriker i Larvik? Ring oss på: 33 18 30 15

Du finner oss her: Nansetgata 89, Larvik

Hjem - Tjenester - Produkter - Bli inspirert - Om oss - Kontakt oss - Samarbeidspartner

Sommerfelt Elektro

Din totalleverandør av elektriske installasjoner

Elektriker i Larvik

Vi i sommerfelt elektro er en gjeng på 23 stk som brenner for faget vårt. Hos oss får du god service, dyktige elektrikere, rask levering og montering på det du bestiller. Vi har over 65 års erfaring og med stor fokus på å være en lokal leverandør som er et knutepunkt for kundene. Sommerfelt tar vare på sine kunder og man skal føle seg trygg hos oss. Ingen utfordringer er for store. Vi ser frem til å hjelpe deg

Elektriker i Larvik? Slå på tråden, så hjelper vi deg. 

Bestill en El-sjekk i dag! Gratis befaring

God Service

Hos oss får du god service hele veien. Vi streber etter å være en lokal leverandør med tett tilknytting til våre kunder og partnere.

Erfaring

Med 65 års erfaring og dyktige ansatte får du kvalitet i alle ledd. Ingen utfordring er for stor og vi finner alltid kreative løsninger.

Trygghet

Du skal alltid føle deg trygg på oss og jobben vi gjør. Vi tar ære i og være din lokale rådgiver og holder oss oppdaterte på faget.

Totalleverandør

Komplett leveranse av elektriske installasjoner til private boliger, industri og næringsbygg. Vår butikk leverer har også alt du trenger.

Våre tjenester

Privat

For private husholdninger så leverer vi alt til hus og hjem. Enten du skal pusse opp, installere varmepumpe eller bare få et par flere stikkontakter i stua så kan vi hjelp deg. Med lang erfaring følger også kreative løsninger.

Bedrift

Til industri og næringsbygg så leverer vi alt inn sterkstrøm og svakstrøm. Ønsker du gode tekniske løsninger til din bedrift er vi helt klart den rette leverandøren. Sett opp et møte så setter vi opp en plan som passer til dere.

Scroll to Top